Junior belastingadviseur Roosendaal

Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Met circa 140 professionals op 9 vestigingen in Brabant is Vermetten actief in het midden- en kleinbedrijf, de non-profit en de agrarische sector.

Ons team

Op iedere locatie én over alle locaties heen vormen we een hecht team, waarin professionaliteit en plezier hand in hand gaan. We vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en hen van juiste adviezen te voorzien. Dat doen we door het beste van twee werelden te combineren. De flexibiliteit en snelheid van een klein kantoor, gecombineerd met de expertise van een grotere organisatie.    

Het team van Vermetten & Vogelaars in Roosendaal bestaat op dit moment uit 5 professionals. Een mooi aantal, dat we graag verder uitbreiden met een nieuwe collega voor de functie van junior belastingadviseur.  

Ons aanbod

Uiteraard is het belangrijk om te weten wat de functie van junior belastingadviseur bij Vermetten & Vogelaars inhoudt. Dat vertellen we je dan ook graag. Wij hebben het echter eerst liever over wat we jou te bieden hebben en hoe wij het verschil maken.

Dat verschil maken we met onze cultuur. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen en successen realiseren is in onze ogen vooral ‘één keer vaker opstaan dan dat je valt’. Zo simpel als dat.

“Zonder gedoe…dát is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met onze klanten”

Jouw profiel

Je voelt je thuis bij Vermetten & Vogelaars als je graag werkt in een omgeving waarin vrijheid om te doen wat goed is voor de klant én voor jou de basis vormt. Je vindt het leuk om als eerste aanspreekpunt voor klanten te fungeren en schakelt met verschillende collega’s en vestigingen van de Vermetten-groep om onze klanten zo optimaal mogelijk te adviseren.

Kort samengevat bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:

 • Signaleren van adviesbehoeften bij klanten;
 • Afstemming van (de fiscale positie in) jaarrekeningen;
 • (Zelfstandig) uitvoeren van adviesopdrachten voor grotere klanten;
 • Opstellen van (complexe) bezwaarschriften en beantwoording van vragenbrieven van de Belastingdienst;
 • Opstellen van (complexe) aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
 • Actieve betrokkenheid bij de verdere uitbouw en ontwikkeling van onze fiscale adviespraktijk.

Om de functie op een juiste wijze te kunnen uitvoeren heb je een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht of fiscale economie en enkele jaren werkervaring als (junior) belastingadviseur.

Kennis maken

Ben je enthousiast geworden van ons profiel én de vacature? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren gaat het eenvoudigst door het sturen van je CV en persoonlijke motivatiebrief via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over de functie en/of over Vermetten? Neem dan contact op met Susanne de Kort, HR adviseur, via 0161 45 60 56.

Informatie

 • Functie

  Junior belastingadviseur

  • 32 - 40 uur per week
 • Locatie

  Roosendaal