Junior assistent accountant Waalwijk

Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Met circa 140 professionals over 9 vestigingen in Brabant is Vermetten actief in het midden- en kleinbedrijf, de non-profit en de agrarische sector.

Ons team

Op iedere locatie én over alle locaties heen vormen we een hecht team, waarin professionaliteit en plezier hand in hand gaan. We vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en hen van juiste adviezen te voorzien. Dat doen we door het beste van twee werelden te combineren. De flexibiliteit en snelheid van een klein kantoor, gecombineerd met de expertise van een grotere organisatie.    

Het team van Vermetten in Waalwijk bestaat op dit moment uit 15 professionals. Een mooi aantal, dat we graag verder uitbreiden met een nieuwe collega voor de functie van junior assistent accountant.  

Ons aanbod

Uiteraard is het belangrijk om te weten wat de functie van junior assistent accountant bij Vermetten inhoudt. Dat vertellen we je dan ook graag. Wij hebben het echter eerst liever over wat we jou te bieden hebben en hoe wij het verschil maken.

Dat verschil maken we met onze cultuur. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling.

Daarbij vinden we het belangrijk om het gezellig met elkaar te maken gedurende een werkdag én jou vanaf je eerste werkdag zoveel als mogelijk te betrekken bij het brede palet aan werkzaamheden in onze samenstelpraktijk. Uiteraard met de juiste begeleiding vanaf de zijlijn. Jezelf ontwikkelen en successen realiseren is in onze ogen vooral ‘één keer vaker opstaan dan dat je valt’. Zo simpel als dat.

“Zonder gedoe…dát is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met onze klanten”

Jouw profiel

Je vindt het leuk om ondernemers te helpen bij hun bedrijfsvoering door middel van cijfers. Je doet dit onder andere door het opstellen van managementinformatie, prognoses en begrotingen en uiteraard het samenstellen van jaarrekeningen. Afhankelijk van je ervaring stel je (eenvoudige) jaarrekeningen zelfstandig op.

Je bent het financieel geweten van onze klanten en bent dan ook integer en assertief. Om de functie op een juiste wijze te kunnen uitvoeren heb je minimaal een afgeronde mbo opleiding bedrijfsadministratie en hbo werk- en denkniveau. Het is een pré als je reeds in het bezit bent van een hbo-diploma bedrijfseconomie of accountancy.

Kennis maken

Ben je enthousiast geworden van ons profiel én de vacature? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren gaat het eenvoudigst door het sturen van je CV en persoonlijke motivatiebrief via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over de functie en/of over Vermetten? Neem dan contact op met Susanne de Kort, HR adviseur, via 0161 45 60 56.

Informatie

  • Functie

    Junior assistent accountant

    • 32 - 40 uur per week
  • Locatie

    Waalwijk