(Junior) assistent accountant Waalwijk

Assistent Accountant

Zelfstandig MKB-ondernemers adviseren. Is dat het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt? Neem dan de eerste óf volgende stap in je carrière bij Vermetten. Wij leren je graag alles over het accountancy-vak. Bekijk hier de vacature voor Assistent Accountant.

 

Wat ga je doen?

Je helpt onze klanten bij het creëren van inzicht in de financiële gezondheid van hun onderneming. Onze klantengroep bestaat uit MKB-bedrijven die behoefte hebben aan praktische ondersteuning en advies. Van bakkerij tot snelgroeiend internetbedrijf. En daar ga jij mee aan de slag!

Jouw werkzaamheden stemmen we af op je kennis, ervaring en interesses. Als Junior Assistent Accountant begin je binnen onze samenstelpraktijk bij de basis: het verzorgen van de bedrijfsadministratie en het opstellen van eenvoudige jaarrekeningen. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van prognoses, begrotingen, tussentijdse cijfers en overige managementinformatie.

Ben je een ervaren Assistent Accountant? Dan stel je zelfstandig jaarrekeningen samen en voorzie je de klant van managementinformatie. Verder signaleer je adviesmogelijkheden, bereid je adviezen voor óf werk je zelfstandig adviezen uit en begeleid je junior collega’s. Ook verzorg je de aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Je ontwikkelt je buiten het accountancy vak door samen te werken met onze fiscalisten, loonadviseurs, vastgoedadviseur en financieel planners. Is er een interessant project waar je aan deel wilt nemen of heb je een goed idee voor een product, dienst of verbetering? Wij bieden je graag de ruimte om – samen met collega’s – hiermee zelfstandig aan de slag te gaan.

Je kunt starten op onze vestigingen in Waalwijk, Tilburg of Gilze. In overleg bepalen we welke locatie of team het beste bij jou past. Uiteraard kan je ook gerust een dagje bij één van de andere locaties werken als je dat leuk vindt.

 

Wat bieden wij jou?

Een baan waarin werkplezier en vrijheid centraal staan. Je komt binnen in een informele organisatie met een relaxte werksfeer waar we géén overwerkcultuur hebben. Wil jij nog doorstuderen? Graag, wij betalen je studie en bieden je doorgroeimogelijkheden.

Verder bieden we jou:

 • Een marktconform salaris op basis van jouw werkervaring
 • Mogelijkheden om zowel parttime als fulltime te werken
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een gunstige studieregeling
 • Een goede pensioenregeling én een WIA-verzekering
 • Flexibele werktijden
 • Een bonusregeling bij het aanbrengen van nieuwe klanten
 • Werken in een modern pand dat net helemaal verbouwd is óf wordt (Waalwijk en Tilburg)
 • Lekkere koffie en leuke collega’s die deze koffie graag voor je halen

 

Wie ben jij?

Je houdt van vrijheid in je werk, neemt graag het initiatief en vindt creativiteit in je werk belangrijk. Verder vind je het leuk om ondernemers te helpen bij hun bedrijfsvoering.

Verder beschik jij over:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy óf
 • Een mbo-opleiding in de richting van Bedrijfsadministratie met de ambitie om je hbo-diploma te behalen.

 

Direct solliciteren of meer informatie?

Ben je meteen enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan direct je cv via de solliciteerbutton hieronder. Wil je liever eerst vrijblijvend onze koffie komen proeven? Stuur dan een appje naar onze HR-adviseur Susanne via 06 28 74 42 63.

 

Wie zijn wij?

Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Wij zijn gevestigd in Gilze, Tilburg, Diessen, Roosendaal, Waalwijk, Made, Rijsbergen en Oisterwijk. Verspreid over deze vestigingen werken ongeveer 140 collega’s. Elk kantoor is kleinschalig en overzichtelijk waardoor iedereen elkaar goed kent. Mét de professionaliteit van een grote organisatie. Samen dragen wij de zorg voor onze MKB-klanten en voorzien wij ze van de juiste adviezen.

Informatie

 • Functie

  (Junior) assistent accountant

  • 32 - 40 uur per week
 • Locatie

  Waalwijk

Snel persoonlijk contact?

WhatsApp ons