Junior assistent accountant controlepraktijk

 • Vestigingsplaats

  Gilze

 • Functie

  Junior assistent accountant controlepraktijk
 • Dienstverband

  32 - 40 uur
 • Werk-/denkniveau

  HBO/WO

Een keer praten over jouw carrièrekansen?

Laten we videobellen!

 • Susanne de Kort

  HR Manager

 • Nieuw

  Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Wij zijn gevestigd in Gilze, Tilburg, Diessen, Roosendaal, Waalwijk en Made. Verspreid over deze vestigingen werken ongeveer 150 collega’s. Elk kantoor is kleinschalig en overzichtelijk waardoor iedereen elkaar goed kent. Mét de professionaliteit van een grote organisatie. Samen dragen wij de zorg voor onze MKB-klanten en voorzien wij ze van de juiste adviezen.

  Werkzaamheden

  Je helpt onze klanten bij het creëren van inzicht in de financiële gezondheid van hun onderneming. Onze klantengroep bestaat uit MKB-bedrijven die behoefte hebben aan praktische ondersteuning en advies.

  Je bezoekt onze klanten voor interim- en eindejaar controles samen met een van je collega’s, waaronder andere assistenten, een controleleider en een accountant. Jouw werkzaamheden zijn divers en bestaan onder andere uit:

  • In kaart brengen van administratieve processen;
  • Testen van interne beheersingsmaatregelen;
  • Uitvoeren van controlewerkzaamheden (interim en eindejaar);
  • Gesprekken voeren met en bij de klant om informatie te vergaren;
  • Een eerste aanzet doen om bedrijfsprocessen te verbeteren;
  • Dossiervorming.

  Uiteraard word je begeleid in de uitvoering van je werk en gaan we samen ontdekken waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Je ontwikkelpad bewandel je zelf waarbij je de juiste tools en ondersteuning aangeboden krijgt.

  Het verschil

  Het verschil maken we met onze cultuur. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrière. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen en successen realiseren is in onze ogen vooral ‘één keer vaker opstaan dan dat je valt’. Zo simpel als dat.

  Daarbij vinden we het belangrijk om het gezellig met elkaar te maken gedurende een werkdag én jou vanaf je eerste werkdag zoveel als mogelijk te betrekken bij het brede palet aan werkzaamheden in onze controlepraktijk. Zo ga je vanaf dag één mee naar onze klanten. Je leert zo direct verschillende bedrijven en branches kennen en krijgt een gevoel bij waar wij het allemaal voor doen: onze klanten.  

  Jouw profiel

  Je wordt blij van het bezoeken van diverse klanten en bent nieuwsgierig naar wat hen drijft. Het analyseren van bedrijfsprocessen en risico’s is jouw kracht en je wilt daarin jezelf graag ontwikkelen. Je bent het financieel geweten van onze klanten en bent dan ook integer en assertief. De combinatie van werken en studeren past bij jou en je hebt de discipline om je vast te bijten in het behalen van je studie tot Registeraccountant.

  Om de functie op een juiste wijze te kunnen uitvoeren heb je een VWO diploma en wil je starten met een deeltijd opleiding Accountancy óf heb je een afgeronde hbo opleiding of universitaire opleiding Accountancy.

  Kennis maken

  Ben je enthousiast geworden van ons profiel én de vacature? Stuur dan je sollicitatie via de solliciteerbutton hieronder. Wil je graag meer weten over de functie en/of over Vermetten? Neem dan contact op met Sunny van Hoesel, HR adviseur, via 0161 - 45 60 56.

  Vermetten accepteert geen acquisitie door middel van het ongevraagd voorstellen van kandidaten door bureaus of personen die geen overeenkomst met ons hebben gesloten. Alle ongevraagd toegezonden cv’s zullen gezien worden als eigendom van Vermetten, zonder dat daar een fee aan verbonden zit. Dit geldt ook voor cv’s die direct naar managers/directieleden gestuurd worden zonder voorafgaand contact op te hebben genomen met onze HR afdeling.

  Snel persoonlijk contact?

  WhatsApp ons