Belastingadviseur

 • Vestigingsplaats

  Gilze

 • Functie

  Belastingadviseur
 • Dienstverband

  32 - 40 uur per week
 • Werk-/denkniveau

  WO

Een keer praten over jouw carrièrekansen?

Laten we een kop koffie drinken!

 • Susanne de Kort

  HR Manager

 • Verantwoordelijkheid dragen voor jouw eigen klantportefeuille. Is dat het toekomstbeeld dat jij als fiscalist voor ogen hebt? Neem dan de volgende stap in je carrière bij Vermetten.

  Wij zijn Vermetten

  Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Wij zijn gevestigd in Gilze, Tilburg, Diessen, Roosendaal, Waalwijk, Made en Oisterwijk. Verspreid over deze vestigingen werken ongeveer 150 collega’s. Elk kantoor is kleinschalig en overzichtelijk waardoor iedereen elkaar goed kent. Mét de professionaliteit van een grote organisatie. Samen dragen wij de zorg voor onze MKB-klanten en voorzien wij ze van de juiste adviezen.

  Jouw rol als belastingadviseur

  Onze klantengroep bestaat uit MKB-bedrijven die behoefte hebben aan praktische ondersteuning en advies. Van bakkerij tot snelgroeiend internetbedrijf. Jij fungeert als eerste aanspreekpunt voor fiscale vraagstukken en schakelt met verschillende collega’s en vestigingen van de Vermetten-groep om onze klanten zo optimaal mogelijk te adviseren. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Signaleren van adviesbehoeften bij klanten;
  • Afstemming van (de fiscale positie in) jaarrekeningen;
  • Uitvoeren van (complexe) adviesopdrachten voor klanten;
  • Opstellen van (complexe) bezwaarschriften en beantwoording van vragenbrieven van de Belastingdienst;
  • Actieve betrokkenheid bij de verdere uitbouw en ontwikkeling van onze fiscale adviespraktijk.

  Hét verschil

  Het verschil maken we met onze cultuur. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten.

  Dat bereiken we door onze collega’s de ruimte te geven voor eigen invulling en ontwikkeling en elkaar op de juiste momenten te helpen. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling. Bij ons vind je dus geen standaard functieprofielen of ontwikkeltrajecten. Het gaat om de match tussen jou en Vermetten en wat we daarin voor elkaar kunnen betekenen.

  Bovendien, jezelf ontwikkelen en successen realiseren is in onze ogen vooral ‘één keer vaker opstaan dan dat je valt’. Mét leermomenten dus. Zo simpel als dat.

  Ons aanbod

  Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden passend bij de functie, met onder andere flexibele werktijden, een bonusregeling bij het aanbrengen van nieuwe klanten en een pensioen- en nabestaandenregeling. Voorop staan bij ons echter werkplezier en vrijheid. Je komt binnen in een informele organisatie waar we géén overwerkcultuur hebben.

  Jouw profiel

  Om de functie op een juiste wijze te kunnen uitvoeren heb je een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht of fiscale economie en enkele jaren werkervaring als belastingadviseur.

  Om een mooie match te hebben met de functie:

  • Gebruik je jouw mensenkennis om collega’s te helpen met hun ontwikkeling;
  • Ben je een gesprekspartner voor (onder andere) Rob, fiscaal partner binnen Vermetten;
  • Vind je de samenwerking met andere disciplines binnen Vermetten, zoals bijvoorbeeld met onze financieel planner en juridisch adviseur.

  Kennis maken

  Ben je meteen enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan direct je cv via de solliciteerbutton hieronder. Wil je liever eerst vrijblijvend onze koffie komen proeven? Stuur dan een appje naar onze HR manager Susanne via 06 28 74 42 63.

  Vermetten accepteert geen acquisitie door middel van het ongevraagd voorstellen van kandidaten door bureaus of personen die geen overeenkomst met ons hebben gesloten. Alle ongevraagd toegezonden cv’s zullen gezien worden als eigendom van Vermetten, zonder dat daar een fee aan verbonden zit. Dit geldt ook voor cv’s die direct naar managers/directieleden gestuurd worden zonder voorafgaand contact op te hebben genomen met onze HR afdeling.

  Snel persoonlijk contact?

  WhatsApp ons