Assistent accountant

 • Vestigingsplaats

  Diessen

 • Functie

  Assistent accountant
 • Dienstverband

  32 - 40 uur per week
 • Werk-/denkniveau

  HBO

Een keer praten over jouw carrièrekansen?

Laten we videobellen!

 • Susanne de Kort

  HR Manager

 • Zelfstandig MKB-ondernemers adviseren. Is dat het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt? Neem dan de eerste óf volgende stap in je carrière bij Vermetten. Wij leren je graag alles over het accountancy vak. 

  Wie is Vermetten?

  Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Wij zijn gevestigd in Gilze, Tilburg, Diessen, Roosendaal, Waalwijk en Made. Verspreid over deze vestigingen werken ongeveer 150 collega’s. Elk kantoor is kleinschalig en overzichtelijk waardoor iedereen elkaar goed kent. Mét de professionaliteit van een grote organisatie. Samen dragen wij de zorg voor onze MKB-klanten en voorzien wij ze van de juiste adviezen.

  Wat doe je als assistent accountant?

  Je helpt onze klanten bij het creëren van inzicht in de financiële gezondheid van hun onderneming. Onze klantengroep bestaat uit MKB-bedrijven die behoefte hebben aan praktische ondersteuning en advies. Van bakkerij tot snelgroeiend internetbedrijf. En daar ga jij mee aan de slag!

  Jouw werkzaamheden stemmen we af op je kennis, ervaring en interesses. Ben je een starter? Dan begin je met het verzorgen van de bedrijfsadministratie, waarbij je al snel start met het mede opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers. 

  Heb je reeds ervaring in de accountancy? Dan stel je – zoveel als mogelijk – zelfstandig jaarrekeningen en overige managementinformatie op. Daarnaast signaleer je adviesmogelijkheden en bereid je deze eventueel – samen met een collega – voor.

  Je ontwikkelt je buiten het accountancy vak door samen te werken met onze fiscalisten, loonadviseurs, vastgoedadviseur en financieel planners. Is er een interessant project waar je aan deel wilt nemen of heb je een goed idee voor een product, dienst of verbetering? Wij bieden je graag de ruimte om – samen met collega’s – hiermee aan de slag te gaan.

  Wat bieden wij jou?

  Een baan waarin werkplezier en vrijheid centraal staan. Je komt binnen in een informele organisatie met een relaxte werksfeer waar we géén overwerkcultuur hebben. Wil jij nog doorstuderen? Graag, wij betalen je studie en bieden je doorgroeimogelijkheden.

  Verder bieden we jou:

  • Een marktconform salaris op basis van jouw werkervaring
  • Mogelijkheden om zowel parttime als fulltime te werken
  • 27 vakantiedagen op fulltime basis
  • Een gunstige studieregeling
  • Een goede pensioenregeling én een WIA-verzekering
  • Flexibele werktijden
  • Een bonusregeling bij het aanbrengen van nieuwe klanten

  Wie ben jij?

  Je houdt van vrijheid in je werk en neemt graag het initiatief. Daarnaast vind je het interessant en leerzaam om ondernemers te helpen bij hun financiële bedrijfsvoering.

  Verder beschik jij over een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Finance & Control / Bedrijfseconomie of Accountancy.

  Het is prettig als je daarbij minimaal enkele jaren werkervaring hebt opgedaan. Heb je deze ervaring niet en denk je wél bij ons te passen? Laat dat geen drempel zijn om contact met ons op te nemen.

  Solliciteren of meer informatie?

  Ben je meteen enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan je sollicitatie via de solliciteerbutton hieronder. Wil je eerst liever vrijblijvend kennis maken? Stuur dan een appje naar onze HR manager Susanne via 06 - 28 74 42 63.

   

  Vermetten accepteert geen acquisitie door middel van het ongevraagd voorstellen van kandidaten door bureaus of personen die geen overeenkomst met ons hebben gesloten. Alle ongevraagd toegezonden cv’s zullen gezien worden als eigendom van Vermetten, zonder dat daar een fee aan verbonden zit. Dit geldt ook voor cv’s die direct naar managers/directieleden gestuurd worden zonder voorafgaand contact op te hebben genomen met onze HR afdeling.

  Snel persoonlijk contact?

  WhatsApp ons