Assistent accountant agropraktijk

 • Vestigingsplaats

  Diessen

 • Functie

  Assistent accountant agropraktijk
 • Dienstverband

  32 - 40 uur per week
 • Werk-/denkniveau

  HBO/WO

Een keer praten over jouw carrièrekansen?

Laten we videobellen!

 • Susanne de Kort

  HR Manager

 • Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Met circa 150 professionals over 6 vestigingen in Brabant is Vermetten actief in het midden- en kleinbedrijf, de non-profit en de agrarische sector. En over die laatste gesproken, wát een mooie sector is dat zeg! Puur, oprecht en met hart voor land en dier.

  Ons team

  Op iedere locatie én over alle locaties heen vormen we een hecht team, waarin professionaliteit en plezier hand in hand gaan. We vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en hen van juiste adviezen te voorzien. Dat doen we door het beste van twee werelden te combineren. De flexibiliteit en snelheid van een klein kantoor, gecombineerd met de expertise van een grotere organisatie.    

  Het team van Vermetten in Diessen bestaat op dit moment uit 20 professionals. Een mooi aantal, dat we graag verder uitbreiden met een nieuwe collega voor de functie van assistent accountant, met een voorliefde voor de agrarische sector.

  Ons aanbod

  Uiteraard is het belangrijk om te weten wat de functie van assistent accountant bij Vermetten inhoudt. Dat vertellen we je dan ook graag. Wij hebben het echter eerst liever over wat we jou te bieden hebben en hoe wij het verschil maken.

  Dat verschil maken we met onze cultuur. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling.

  Daarbij vinden we het belangrijk om het gezellig met elkaar te maken gedurende een werkdag én jou vanaf je eerste werkdag zoveel als mogelijk – rekening houdend met je kennis en ervaring – autonoom te laten werken binnen onze agro praktijk. Uiteraard met de juiste begeleiding vanaf de zijlijn. Jezelf ontwikkelen en successen realiseren is in onze ogen vooral ‘één keer vaker opstaan dan dat je valt’. Zo simpel als dat.

  “Zonder gedoe…dát is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met onze klanten”

  Jouw profiel

  Je vindt het leuk om ondernemers te helpen bij hun bedrijfsvoering door middel van cijfers. Je doet dit onder andere door onze klanten te adviseren bij vragen of financieel/administratief gebied, door het opstellen van managementinformatie, prognoses en begrotingen en uiteraard het samenstellen van jaarrekening.

  Je bent het financieel geweten van onze agrarische klanten en bent dan ook integer en assertief.

  Om de functie op een juiste wijze te kunnen uitvoeren heb je een afgeronde hbo opleiding of universitaire opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy. Bovendien heb je minimaal enkele jaren werkervaring in de MKB samenstelpraktijk en kennis over de agrarische sector.

  Kennis maken

  Ben je enthousiast geworden van ons profiel én de vacature? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren gaat het eenvoudigst door het sturen van je sollicitatie via de solliciteerbutton hieronder. Wil je graag meer weten over de functie en/of over Vermetten? Neem dan contact op met Sunny van Hoesel, HR adviseur, via 0161 - 45 60 56.

  Vermetten accepteert geen acquisitie door middel van het ongevraagd voorstellen van kandidaten door bureaus of personen die geen overeenkomst met ons hebben gesloten. Alle ongevraagd toegezonden cv’s zullen gezien worden als eigendom van Vermetten, zonder dat daar een fee aan verbonden zit. Dit geldt ook voor cv’s die direct naar managers/directieleden gestuurd worden zonder voorafgaand contact op te hebben genomen met onze HR afdeling.

  Snel persoonlijk contact?

  WhatsApp ons