Administratief medewerker

 • Vestigingsplaats

  Tilburg

 • Functie

  Administratief medewerker
 • Dienstverband

  32 uur per week
 • Werk-/denkniveau

  MBO

Een keer praten over jouw carrièrekansen?

Laten we een kop koffie drinken!

 • Susanne de Kort

  HR Manager

 • Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Met circa 150 professionals over diverse vestigingen in Brabant is Vermetten actief in het midden- en kleinbedrijf, de non-profit en de agrarische sector.

  Ons team

  Op iedere locatie én over alle locaties heen vormen we een hecht team, waarin professionaliteit en plezier hand in hand gaan. We vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en hen van juiste adviezen te voorzien. Dat doen we door het beste van twee werelden te combineren. De flexibiliteit en snelheid van een klein kantoor, gecombineerd met de expertise van een grotere organisatie.    

  Het hechte team van Vermetten in Tilburg – bestaande uit 25 collega’s - breiden we graag uit met een collega voor de functie van administratief medewerker. Een afwisselende functie, waarbij je het verzorgen van financiële administraties combineert met enkele secretariële werkzaamheden.

  Jouw werkzaamheden

  In de rol van administratief medewerker buig je je over de financiële administratie van verschillende mkb bedrijven in uiteenlopende branches. Jouw werkzaamheden vormen de basis voor de samenstelling van de jaarrekening.

  Concreet houd je je bezig met de inrichting en verwerking van financiële administraties en btw-aangiftes. Naast je werkzaamheden ondersteun je jouw directe collega’s met enkele secretariële taken, zoals het verzorgen van de eindopmaak van rapportages en het verzenden daarvan en het (bij afwezigheid van de secretaresse) telefonisch te woord staan van externe relaties alsmede het ontvangen van bezoekers.

  Ons aanbod

  Een baan waarin werkplezier en vrijheid centraal staan. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor leermomenten. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling.

  Daarbij maken we het graag gezellig met elkaar gedurende een werkdag. Een kopje koffie op thee voor elkaar halen, even het weekend evalueren en elkaar helpen waar nodig. Het klinkt zo eenvoudig en juist déze kleine dingen maken een wereld van verschil. 

  Jouw profiel

  Je houdt van vrijheid in je werk en neemt graag het initiatief. Je plant en organiseert jouw eigen werk graag goed, werkt accuraat en bent stressbestendig.

  Wat vinden we verder op jouw cv?

  • een diploma mbo administratief medewerker niveau 4
  • enkele jaren werkervaring met het verwerken van financiële administraties bij voorkeur binnen de accountancy

  Heb je deze ervaring niet? Dan vragen we je onze website in de gaten te houden voor andere (passende) vacatures.

  Kennis maken

  Ben je meteen enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan direct je cv via de solliciteerbutton hieronder. Wil je liever eerst vrijblijvend onze koffie komen proeven? Stuur dan een appje naar onze HR manager Susanne via 06 28 74 42 63.

  Vermetten accepteert geen acquisitie door middel van het ongevraagd voorstellen van kandidaten door bureaus of personen die geen overeenkomst met ons hebben gesloten. Alle ongevraagd toegezonden cv’s zullen gezien worden als eigendom van Vermetten, zonder dat daar een fee aan verbonden zit. Dit geldt ook voor cv’s die direct naar managers/directieleden gestuurd worden zonder voorafgaand contact op te hebben genomen met onze HR afdeling.

  Snel persoonlijk contact?

  WhatsApp ons