(aankomend) Accountant AA Diessen

Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten | accountants en adviseurs. Met circa 140 professionals op 9 vestigingen in Brabant zijn we actief in het midden- en kleinbedrijf, de non-profit en de agrarische sector.

Ons team

Op iedere locatie én over alle locaties heen vormen we een hecht team, waarin professionaliteit en plezier hand in hand gaan. We vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en hen van juiste adviezen te voorzien. Dat doen we door het beste van twee werelden te combineren. De flexibiliteit en snelheid van een klein kantoor, gecombineerd met de expertise van een grotere organisatie.    

Het team in Diessen bestaat op dit moment uit 15 professionals. Een mooi aantal, dat we graag nog verder uitbreiden met een nieuwe collega in de functie van (aankomend) accountant AA.

Ons aanbod

Als ervaren professional wéét je wat de functie van (aankomend) accountant inhoudt. Een uitgebreide beschrijving van de taken en functie-eisen kom je hier dan ook niet tegen. Want eerlijk is eerlijk, die zijn bekend en voor de hand liggend. Wij hebben het liever over wat we jou te bieden hebben en hoe wij het verschil maken.

Dat doen we met onze cultuur. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen en successen realiseren is in onze ogen vooral ‘één keer vaker opstaan dan dat je valt’. Zo simpel als dat.

“Zonder gedoe…dát is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met onze klanten”

Jouw profiel

Je voelt je thuis bij Vermetten als je graag werkt in een omgeving waarin vrijheid om te doen wat goed is voor de klant én voor jou de basis vormt. Je vindt het leuk om als eerste aanspreekpunt voor klanten te fungeren, coacht graag minder ervaren collega’s en deelt regelmatig een compliment uit.

Onze klanten zijn veelal gevestigd in “De Kempen”, waardoor het hebben van een netwerk in die regio een pré is. Zeker geen eis, want wij geven je alle ruimte om een netwerk op te bouwen. Zo zijn we zelf tenslotte ook begonnen. 

Om de functie op een juiste wijze te kunnen uitvoeren ben je (studerend) AA. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in de MKB samenstel-/adviespraktijk, waardoor je zelfstandig jaarrekeningen kunt samenstellen en – op basis van je ervaring – eenvoudige tot complexe advieswerkzaamheden verricht.

De collega die we zoeken heeft ambitie om op langere termijn (mede) eindverantwoordelijkheid te dragen voor locatie Diessen.

Kennis maken

Ben je enthousiast geworden van ons profiel én de vacature? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren gaat het eenvoudigst door het sturen van je CV en persoonlijke motivatiebrief via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over de functie en/of over Vermetten? Neem dan contact op met Susanne de Kort, HR adviseur, via 0161 45 60 56.

Informatie

  • Functie

    (aankomend) Accountant AA

    • 36-40 uur per week
  • Locatie

    Diessen

Snel persoonlijk contact?

WhatsApp ons