Jouw carrière bij Vermetten

Ondernemen is topsport. Een ondernemer wil uitsluitend de beste begeleiding en advisering en gaat voor het maximale. Herken jij je in deze mentaliteit en vind je het leuk om het maximale uit jezelf te halen? Dan weten wij het zeker … Vermetten past bij jou!

Teamplayers met kennis van zaken

Doorlopend zijn wij op zoek naar professionals met een deskundig, daadkrachtig en doeltreffend karakter. Professionals met kennis van zaken, en die – wellicht nog belangrijker! – de taal van onze klanten begrijpen én spreken. Zo kan je op een gelijkwaardige manier in gesprek en maak je het verschil. Een laatste toevoeging: wij zoeken teamplayers die graag samenwerken en gebruikmaken van elkaars talenten. Samen bereik je immers meer. Veel meer! Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer vandaag nog.

8 vacature(s) gevonden

 • (aankomend) accountant AA Waalwijk

  Eindverantwoordelijkheid dragen voor jouw eigen klantportefeuille. Is dat het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt? Neem dan de volgende stap in je carrière bij Vermetten.

 • Assistent Accountant Diessen

  Zelfstandig MKB-ondernemers adviseren. Is dat het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt? Neem dan de eerste óf volgende stap in je carrière bij Vermetten. Wij leren je graag alles over het accountancy vak. 

 • Teamleider Loonadministratie

  Gezien onze groeiambitie én onze ambitie om onze klanten optimaal te kunnen ontzorgen zijn we op zoek naar een extra kartrekker in de rol van teamleider.

 • Open sollicitatie?

  Staat jouw vacature er niet bij en denk je dat Vermetten en jij goed bij elkaar passen? Aarzel niet en stuur een open sollicitatie.

   

Verfijn je keuze

Over Vermetten

Wij onderscheiden ons door doeltreffende kwaliteit die samengaat met een zeer pragmatische en persoonlijke no-nonsense benadering waarin het resultaat voor onze klant voorop staat.

Jelle van der Velden

Jelle van der Velden

Over zijn stageplaats bij Vermetten

Snel persoonlijk contact?

WhatsApp ons