Werken bij Vermetten

Ondernemen is topsport en een échte ondernemer wil zoals een topsporter uitsluitend de beste begeleiding en advisering. Een succesvolle ondernemer neemt geen genoegen met een zes of een zeven. Over deze mentaliteit dient u dus ook te beschikken wanneer u onderdeel wilt uitmaken van ons team.

U moet tenslotte de taal van onze klanten kunnen begrijpen én spreken. Daarnaast verwachten wij dat iedereen een teamspeler is. Wanneer u te solistisch opereert, worden onze klanten onthouden van kennis en ervaring die bij uw collega's aanwezig is. Wij willen voor onze klanten hét verschil maken. Wij zijn daarbij deskundig, daadkrachtig en doeltreffend zonder gedoe.

Nieuwe collega´s die het verschil voor onze klanten kunnen én willen maken, zijn altijd welkom! Voel u dus vrij om een open sollicitatie naar ons te sturen.

7 vacature(s) gevonden

 • Assistent Accountant Gilze

  Vanwege groei zijn we voor ons team in Gilze op zoek naar een Assistent Accountant.

 • Belastingadviseur Waalwijk

  Ter uitbreiding van onze groeiende fiscale adviespraktijk in Waalwijk zijn wij op zoek naar een ervaren belastingadviseur.

 • Assistent Accountant Made

  Ter uitbreiding van onze adviespraktijk in Made zijn wij op zoek naar een assistent accountant.

 • Open sollicitatie?

  Wij zijn op zoek naar diverse professionals die ons helpen hét verschil te maken. Stuur ons een open sollicitatie met CV en motivatiebrief.

Verfijn je keuze

Over Vermetten

Wij willen ons onderscheiden door doeltreffende kwaliteit die samengaat met een zeer pragmatische en persoonlijke no-nonsense benadering waarin het resultaat voor onze klant voorop staat.