Jouw carrière bij Vermetten

Ondernemen is topsport. Een ondernemer wil uitsluitend de beste begeleiding en advisering en gaat voor het maximale. Herken jij je in deze mentaliteit en vind je het leuk om het maximale uit jezelf te halen? Dan weten wij het zeker … Vermetten past bij jou!

Teamplayers met kennis van zaken

Doorlopend zijn wij op zoek naar professionals met een deskundig, daadkrachtig en doeltreffend karakter. Professionals met kennis van zaken, en die – wellicht nog belangrijker! – de taal van onze klanten begrijpen én spreken. Zo kan je op een gelijkwaardige manier in gesprek en maak je het verschil. Een laatste toevoeging: wij zoeken teamplayers die graag samenwerken en gebruikmaken van elkaars talenten. Samen bereik je immers meer. Veel meer! Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer vandaag nog.
 

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij en denk je dat Vermetten en jij goed bij elkaar passen? Aarzel niet en stuur een open sollicitatie. Beschik jij over de juiste kennis en vaardigheden, dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek en een kop koffie!

 

 

12 vacature(s) gevonden

Verfijn je keuze

Over Vermetten

Wij willen ons onderscheiden door doeltreffende kwaliteit die samengaat met een zeer pragmatische en persoonlijke no-nonsense benadering waarin het resultaat voor onze klant voorop staat.