HR.

Uw medewerkers bepalen mede uw bedrijfssucces. Alles valt of staat met de kwaliteit, vakkundigheid en juiste competenties van uw medewerkers. Het (beter) benutten van de mogelijkheden en het aansturen van uw medewerkers leidt tot betere prestaties van de organisatie.

Wij ondersteunen u

Mogelijk heeft u, vanwege de grootte van uw organisatie, geen eigen afdeling voor personeelszaken. Onze HR-adviseurs kunnen u ondersteunen op het gebied van HR en nemen u daarmee kleine en grote zorgen uit handen!

Een overzicht van ons aanbod:

  • HR Advies
  • Salarisadministratie
  • Loonbelasting en Sociale zekerheid
  • Internationaal
     

Samen maken we het verschil

Samen met u kunnen we het HR-beleid van uw organisatie vormgeven of verder professionaliseren. Vervolgens kunnen wij op verschillende vlakken zorgdragen voor de uitvoering van het beleid!
 

Start met onze HR quickscan

We starten met een HR quickscan waarmee u op een snelle manier een beeld krijgt van de volledigheid en kwaliteit van uw personeelsbeleid. De HR quickscan geeft inzicht in de punten van het personeelsbeleid die op orde zijn en in de punten van het personeelsbeleid waar kansen voor verbetering liggen. Vervolgens maken we een plan van aanpak.

Contactpersoon